AKTUELLE PRODUKSJONER

The Time of Nick

Den keitete tenåringen Nick er født av Nordavinden og oppdratt på alvehjemmet. Han finner sin skjebne med hjelp av ei modig lita jente og en sekk full av alvsk magi, og blir... Julenissen! Musikal for hele familien, snart klar for urpremiere i USA! 

Reading i Philadelhpia, USA, aug. 2022

Heksejagten

Dette er fortellingen om Danmarks mest beryktede heksejeger, adelsmannen Jørgen Arenfeldt, presentert som totalteater på vakre Møllerup God.

PREMIERE 7. AUGUST 2021 

Karens jul

Amalie Skram gav oss en av våre aller vakreste noveller, men også vondeste, da hun skrev "Karens jul". Ronni le Tekrø har skrevet og framfører musikken som går gjennom marg og bein.

Hvem sa hva? 

I mange år har Helene Uri vært opptatt av språk og kjønn. Snakker kvinner og menn forskjellig? Med seg på scenen har hun Ketil Kolstad, og sammen skaper de en forestilling mellom faglitterær formidling og scenekunst. 
LEDIG FOR OPPDRAG!
PREMIERE Edderkoppen Scene 14.09.21 
Turne november 2022 og februar 2023

Bronsebukkene

Våren 1924 fant 11 år gamle Ragna Berg en stor bronseskatt i åkeren på Hadeland, blant annet to små bukker. Bli med Ragna på en reise tilbake i tid!

NESTE PREMIERE: AUGUST 2023

Mistesmykket

Forfatter Ingvill Solberg kommer på besøk til klasserommet for å lete. Noen ganger er hun seg selv, andre ganger en helt annen. Kanskje trenger hun hjelp. Kanskje finner hun det hun leter etter. Kanskje noe helt annet? 

85 millioner narsissister i verden

- og alle kommer til meg

En forestilling om det absurde båndet mellom narsissisten og hennes ofre.
Med Elisabet Sevholt og Hanne Brincker, instruktør Ketil Kolstad.

PREMIERE 12. MAI 2022.
Turne Sverige november 2022.

Dagen som forsvant

«Jeg skriver om drømmenes nødvendighet, om fantasiens styrke og skaperevne. Drømmen er en sterk drivkraft. All handling starter med en drøm og en visjon.» Tormod Haugen. 
På turne i DKS Innlandet januar 2023

Kjæm du i kvell?

Dette er Prøysen på sitt beste, der han smeller til med skarpe observasjoner, lun humor og masse romantikk. Men den er ikke så lett, den kjærligheta, verken for den ene eller den andre.
Prøysen-kabaret for tre solister og korps.