AKTUELLE PRODUKSJONER

The Time of Nick

Den keitete tenåringen Nick er født av Nordavinden og oppdratt på alvehjemmet. Han finner sin skjebne med hjelp av ei modig lita jente og en sekk full av alvsk magi, og blir... Julenissen! 

Musikal for hele familien, snart klar for urpremiere i USA! 

Heksejagten

"Der findes mange historier om Døden.
Denne historie er helt sand, måtte jeg straffes fra oven om jeg lyver!" 

Forestilling om heksejegeren Jørgen Arenfeldt. Premiere 20. aug. -20 i Danmark. 

Karens jul

Amalie Skram gav oss en av våre aller vakreste noveller, men også vondeste, da hun skrev "Karens jul". Ronni le Tekrø har skrevet og framfører musikken som går gjennom marg og bein.

Hvem sa hva? 

I mange år har Helene Uri vært opptatt av språk og kjønn. Snakker kvinner og menn forskjellig? Med seg på scenen har hun Ketil Kolstad, og sammen skaper de en forestilling mellom faglitterær formidling og scenekunst. 

Premiere på Edderkoppen Teater i Oslo 19. okt. -20. 

Bronsebukkene

Våren 1924 fant 11 år gamle Ragna Berg en stor bronseskatt i åkeren på Hadeland, blant annet to små bukker. Bli med Ragna på en reise tilbake i tid!

Produksjonen utsatt til sommeren 2021.

Mistesmykket

Forfatter Ingvill Solberg kommer på besøk til klasserommet for å lete. Noen ganger er hun seg selv, andre ganger en helt annen. Kanskje trenger hun hjelp. Kanskje finner hun det hun leter etter. Kanskje noe helt annet? 

Dagen som forsvant

«Jeg skriver om drømmenes nødvendighet, om fantasiens styrke og skaperevne. Drømmen er en sterk drivkraft. All handling starter med en drøm og en visjon.» Tormod Haugen

Crossover teater/litteraturformidling. På turne i Den Kulturelle Skolesekken.

Kjæm du i kvell?

Dette er Prøysen på sitt beste, der han smeller til med skarpe observasjoner, lun humor og masse romantikk. Men den er ikke så lett, den kjærligheta, verken for den ene eller den andre.
Prøysen-kabaret for tre solister og korpsbesetning. 

Humla

Med et ekspressivt og lekent uttrykk av fortellerkunst, teater og dans, er «Humla» en fascinerende soloforestilling om hvordan mennesker, dyr, og natur er uadskillelig knyttet sammen. Av og med Torgunn Produksjoner