85 millioner narsissister i verden - og alle kommer til meg

En forestilling om det absurde båndet mellom narsissisten og hennes bytte. 


Scenekunstnerne Elisabet Sevholt (Sverige), Hanne Brincker og Ketil Kolstad (Norge) kaster seg med dette prosjektet ut i et skuespillerteknisk forskningsarbeid. Vi vil benytte egne livserfaringer analytisk, emosjonelt, fysisk og intuitivt for å belyse hvordan den økende narsissismen i vår tid ikke bare gir store utfordringer på et individuelt plan, men også for hele samfunnet. Narsissisten stjeler tid, ressurser og fokus i alt fra familieliv og arbeidsliv, til barnevern og rettsvesen.


"Jag arbetar med fem olika projekt just nu, men ett av dem tar 80 % av tiden. Inte för att projektet kräver mer tid, utan för att jag måste hantera personen som jag gör projektet tillsammans med."  


Les mer her! 

Egoistisk, sjølelskende, sjølframhevende, en som tar plass, som krever sin plass, en som er overfladisk, en som er mer forelska i speilbildet sitt enn i andre mennesker. Det høres ut som en hvilken som helst skuespiller. Det høres ut som meg.

Elisabet Sevholt - skuespiller

er utdannet innen teater og film, bl.a. fra Lee Strasberg Theatre and Film Institute i London, og hun er akkreditert lærer i Chubbuck-teknikken. Hun arbeider internasjonalt som personlig coach for mer enn 100 skuespillere, regissører og manusforfattere. Hun har vært instruktør på mer enn tjue forestillinger, senest med "Eve`s Rib" på DeLaMar teatret i Amsterdam. I tillegg har hun undervist ved en rekke teaterskoler, og hun holder stadig kurs og workshops. www.elisabetsevholt.com


Hanne Brincker - skuespiller

er utdannet skuespiller innen Stanislavskis system, og har de senere år kurset seg i Chubbuck-teknikken. Hun har drevet eget friteater, og har vært ansatt som skuespiller og regissør ved Turneteatret i Trøndelag. Hun underviser ved skuespillerutdanninga ved Universitetet Nord. Hanne har vært daglig leder for Buskerud Teater, og jobber nå frilans med base i Landstryker. Ketil Kolstad - instruktør

er utdannet skuespiller og forfatter med fordypning i barne- og ungdomslitteratur. Han har vært teatersjef ved Turneteatret i Trøndelag. Han har skrevet, dramatisert og oversatt en rekke skuespill, og arbeider nå frilans som dramatiker, instruktør og skuespiller.

PREMIERE 12. mai 2022

Prosjektet skal ende ut i en intim teaterforestilling med Sevholt og Brincker på scenen. Forestillingen retter seg mot et voksent publikum, og vil kunne spilles på kulturhus, "on location" ute i bedrifter, i forelesningssaler, på konferansehoteller, i rettsaler osv.

Vi søker samarbeid med og oppdrag for høyere utdanningsinstitusjoner, arbeidslivsorganisasjoner, bedrifter, HMS-tjenester, rettsvesen o.l. i både Norge og Sverige.

Les mer om prosjektet her!

I tillegg til den fysiske opplevelsen ved teaterforestillingen, vil vi også underveis produsere og formidle en rekke digitale snutter som vi ønsker å dele med publikum. Følg oss på instagram og facebook!Prosjektet er støtta av Viken Fylkeskommune og Prøveromsordningen ved Norsk Skuespillersenter.